Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
JAGUAR XJÁr: 500.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 799.000 Ft -
MERCEDES-BENZ 200Ár: 599.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 3.399.999 Ft -
BMW 318Ár: 1.799.990 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVANÁr: 2.950.000 Ft -
CHEVROLET LACETTIÁr: 790.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 2.599.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 400.000 Ft -
VOLKSWAGEN SHARANÁr: 2.990.000 Ft -
RENAULT ESPACEÁr: 689.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft