Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
Jaguar XJ Sovereign 3.2 aut.Ár: 1.990.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVANÁr: 2.200.000 Ft -
SEAT IBIZAÁr: 879.000 Ft -
LANCIA DELTAÁr: 2.600.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 1.080.000 Ft -
FORD C-MAXÁr: 2.650.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft -
FIAT UNOÁr: 219.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 599.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 1.850.000 Ft -
OPEL ASTRA GÁr: 699.999 Ft -
OPEL TIGRAÁr: 499.000 Ft