Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT KANGOOÁr: 399.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 1.090.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 4.990.000 Ft -
PEUGEOT 308Ár: 3.399.000 Ft -
TOYOTA AVENSISÁr: 2.700.000 Ft -
FIAT UNOÁr: 219.000 Ft -
CITROEN BERLINGOÁr: 1.999.999 Ft -
AUDI A2Ár: 1.290.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 400.000 Ft -
CITROEN JUMPYÁr: 1.399.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 899.999 Ft